De overheid ondersteunt je
Jij betaalt 70% en de overheid past 30% bij!
15 juli, 2020 door
De overheid ondersteunt je
Eezee (BeOpen-IT), Gunther Clauwaert

Eezee (Beopen-IT) voldoet aan de strenge kmop-norm. Dit is een set specifieke voorwaarden opgelegd door het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO). Om Vlaamse bedrijven de mogelijkheid te geven om met de kmo-portefeuille te betalen, moet een geregistreerde dienstverlener aan strenge voorwaarden voldoen. Het gaat onder meer om:

  1. Activiteit

  2. Ervaringsbewijs inzake de verleende diensten

  3. Klantentevredenheid

  4. Kennis van de kmo-portefeuille

  5. Integriteit

Eezee (Beopen-IT) draagt deze voorwaarden hoog in het vaandel. Dat garandeert een kwaliteitsvolle dienstverlening. Je kan bij ons dus voortaan gebruik maken van de KMO portefeuille.

Odoo • Tekst en afbeelding

Voor Opleidingen

Heeft u nood aan een opleiding over Odoo? Start er binnenkort een nieuwe medewerker die dagelijks met Odoo moet werken? U kocht een nieuwe module aan en heeft nood aan professionele begeleiding? Onze opleidingen worden op maat van uw noden samengesteld.

Odoo • Tekst en afbeelding

Voor Advies

Wanneer het gaat om het bepalen van de juiste strategie voor uw digitalisatie of het efficiënt inrichten van de operationele processen, kan in de meeste gevallen beroep gedaan worden op financiële ondersteuning via de KMO-portefeuille.

We vertrekken steeds van een concrete vraagstelling en analyse van de bestaande situatie om van daaruit naar de gewenste bijsturing en een implementatieplan toe te werken. Met oog voor de overlegcultuur binnen uw organisatie bevragen wij graag alle werknemers om te zorgen dat iedereen zich op zijn niveau betrokken voelt bij het project. Zo zorgen wij ervoor dat de voorgestelde digitalisatie met zekerheid door iedereen aanvaard wordt en iedereen wil meewerken zodat de adviezen het gewenste resultaat leveren.

Odoo + afbeelding en tekst

Wegwijs in de KMO-portefeuille!

Dit zijn de stappen die je moet doorlopen om een subsidie aan te vragen

  1. Je vraagt bij ons een Odoo opleiding of advies.

  2. Je doet de subsidieaanvraag via de website www.kmo-portefeuille.be. Daarvoor heb je het registratienummer van Eezee (Beopen-IT) nodig. (Opleiding: DV.O240021 en Advies: DV.A239617)

  3. Je stort je eigen bijdrage op rekening van de kmo-portefeuille.

  4. Agentschap Innoveren & Ondernemen stort je subsidie eveneens op deze rekening.

  5. Je ontvangt de factuur en betaalt online via de kmo-portefeuille

De overheid ondersteunt je
Eezee (BeOpen-IT), Gunther Clauwaert
15 juli, 2020
Deel deze post
Archief