Odoo ERP & IOT
Investeert uw ERP cloud provider opkomende technologie?
6 september, 2018 door
Odoo ERP & IOT
Eezee (BeOpen-IT), Gunther Clauwaert

Het internet der dingen verbindt de fysieke wereld met internet, zodat u gegevens van apparaten kunt gebruiken om de productiviteit en efficiëntie te verhogen. Dingen verbinden met internet is mogelijk omdat verschillende connectiviteitsopties algemeen beschikbaar zijn, de verbindingskosten dalen en meer apparaten leggen gegevens vast. Allerlei dingen worden gebruikt in IoT-toepassingen, waaronder consumentenproducten zoals koelkasten, beveiligingscamera's en uw wagen; industriële systemen zoals transportbanden en productieapparatuur; en commerciële apparaten zoals verkeerslichten en slimme meters. Elk apparaat dat kan worden ingeschakeld, kan deel uitmaken van een IoT-toepassing.

Sommige Systeem providers zijn goed in marketing, maar als je je verdiept in hun 'next-generation'-oplossing, vind je veel legacy-applicaties die met elkaar zijn verbonden, of een legacy-applicatie die eenvoudig in de cloud wordt gehost.

Uw ERP-cloud moet niet alleen opkomende technologieën bevatten, maar ook direct beschikbaar zijn. "Bij het selecteren van een partner voor bedrijfsinnovatie hebt u meer nodig dan alleen een toolset", "Vanaf dag één heeft u direct zakelijke waarde nodig."

Met Odoo ERP en Eezee worden opkomende technologieën van nature ingebed in uw applicaties, waardoor direct toegang wordt geboden tot de voordelen van IOT en meer.

IOT in Odoo versie 12

Volg onze blog en blijf op de hoogte

Odoo IOT
Odoo ERP & IOT
Eezee (BeOpen-IT), Gunther Clauwaert
6 september, 2018
Deel deze post
Archief