Uniformiteit - Sterkere Communicatie
Voortaan gebruiken we het EEZEE Logo
28 augustus, 2018 door
Uniformiteit - Sterkere Communicatie
Eezee (BeOpen-IT), Gunther Clauwaert

Bedankt voor uw trouw!

We willen van de gelegenheid gebruik maken om u te informeren dat BeOpen-IT voortaan het eezee logo zal gebruiken op al zijn communicatie!

Maar het gaat om meer dan het logo!

Sinds begin 2018 was de samenwerking tussen Beopen-IT en Eezee-IT al een feit. Deze integratie is voor de meeste van onze klanten ongemerkt voorbijgegaan. Dit bewijst alvast dat vanuit een klantperspectief deze integratie vlekkeloos is verlopen.

Vanuit een organisatorisch perspectief hebben we ervoor gezorgd dat steeds de juiste mensen op het juiste moment met succes op het juiste project zijn terechtgekomen. Dit succesverhaal willen we nu naar een hoger niveau tillen en met één merk, eezee, de markt benaderen.

Het BeOpen-IT en Eezee-IT mission statement is het begeleiden van organisaties in hun Digitale Transformatie. Met nu een team van 20 personen staan we dagdagelijks voor u klaar. Met dit multidisciplinair team, en een track record van +80 geslaagde Odoo projecten, bieden we de technische en functionele Odoo competentie om uw marketing automatisatie, CRM, boekhouding, HRM, MRP, WMS, ... project in goede banen te leiden,

Bij ons staat u centraal met een persoonlijke aanpak en bieden we u oplossingen op maat dankzij een goede kennis van jouw situatie.

Met deze uniformiteit en het ezee merk willen we uw compagnon de route zijn voor een geslaagde implementatie, integratie en ontwikkeling van uw software noden.

Naast het gebruik van één merk en één logo verandert er niets, de adressen en facturatiegegevens voor zowel Eezee-IT als BeOpen-IT blijven ongewijzigd.

Contacteer ons of bezoek onze geconsolideerde Website en overtuig uzelf over de mogelijkheden van Odoo en eezee.

Met oprechte groeten,


Gunther Clauwaert

Managing Partner


Uniformiteit - Sterkere Communicatie
Eezee (BeOpen-IT), Gunther Clauwaert
28 augustus, 2018
Deel deze post
Archief