Odoo Ontwikkelingen 

Tijdens een Gap/Fit-analyse wordt gekeken wat er met de standaard functionaliteit kan gerealiseerd worden en voor welke behoeften er een work-around of eventueel maatwerk noodzakelijk is. Het kan dat reeds in dit stadium voor een opleiding van uw key-users gezorgd wordt, zodat zij de standaard mogelijkheden van de bedrijfssoftware leren kennen.

  • Hebt u nood aan migraties, koppelingen en interfaces met uw Odoo?

  • Bent u op zoek naar intuïtieve en interactieve mobiele applicaties op maat en gekoppeld aan uw Odoo?

  • U wenst een gepersonaliseerd design voor uw Odoo website/webshop?

  • U bent tevreden over Odoo maar wenst hier en daar een kleine aanpassing?

Odoo • Tekst en afbeelding

Maatwerk met meerwaarde


Tijdens de ontwikkelingsfase worden de aanpassingen en maat ontwikkelingen uitgevoerd op basis van de fit/gap analyse of het design. Ook de eventuele conversietools en interfaces met andere toepassingen worden in deze fase gerealiseerd.

Het hoofd voordeel van maatontwikkeling is dat de software het meest de werkwijze en de identiteit van uw onderneming benadert. Hou er wel rekening mee dat elke aanpassing en toevoeging van functionaliteit bijkomende kosten genereert.

Door maat ontwikkelingen te beperken vermijd u dat u niet langer het Odoo ERP durft te upgraden omdat de kost (in geld en/of downtime) van het upgraden te hoog wordt. U behoud hiermee het grootste voordeel van de keuze voor de Odoo standaardsoftware.

Onze ontwikkelaars besteden tijdens de ontwikkeling de nodige tijd aan het grondig technisch testen van de ontwikkelde software.