Odoo image and text block

Aanwezigheden

De aanwezigheden geven ongeveer weer hoe goed de hele schoolstructuur draait. Hoe meer studenten er naar school komen, hoe beter dit is voor de school en zijn studenten.

Hoe meer er aan de aanwezigheid kan gewerkt worden, hoe meer de sociale en intellectuele groei gestimuleerd wordt. Beopen Onderwijs zorgt ervoor dat scholen in een mum van tijd de aanwezigheidsregisters kunnen opmaken, aanvullen en opvragen.


  •  Aanwezigheidsregister

Om het overzicht van het aanwezigheidsregister te bewaren biedt Beopen Onderwijs zowel registers als fiches aan om de aanwezigheden te noteren. Leraren en medewerkers kunnen met één klik een nieuw register of een nieuwe fiche aanmaken. Daarnaast kunnen ze ook kiezen om deze te importeren uit bestaande systemen. 

  • Aanmaken of aanpassen van een register

De leraar moet verschillende velden invullen om een register aan te maken. Dankzij handige keuzemenus duurt het minder dan 1 minuut om een aanwezigheidsregister aan te maken voor een klas of een groep leerlingen die een opleiding bijwonen in de instelling.

  •   Werk eenvoudiger met het aanwezigheidsregister

Het aanwezigheidsregister wordt gebruikt om een globaal overzicht te vormen van de aanwezigheidsprofielen van een klas. Het aanmaken van een dergelijk register is dus handig en loont meteen.

  • Automatisatie

De namen van de studenten worden automatisch ingevuld in de fiches, wat het eenvoudiger maakt de aanwezigheden aan te duiden.

Het aanwezigheids registratie systeem heeft als doel het werk van een leraar of administratieve kracht te vereenvoudigen. Leraren kunnen hun tijd gebruiken om ander productief werk te verrichten en door de centralisatie van de gegevens in hetzelfde platform is elke wijziging meteen zichtbaar voor de administratie. Het wordt dus makkelijker om opvolging te doen van problematische afwezigheden, rapporten op te vragen met statistieken en de algehele aanwezigheid te evalueren.

Odoo text and image block
Odoo text and image block