Odoo image and text block

Bibliotheek

Een bibliotheek is de thuishaven van een schat aan informatie. Elke onderwijsinstelling heeft daarom ook nood aan een bibliotheek management platform.

Beopen Onderwijs biedt een geweldig management platform om al die bouwstenen van kennis op te volgen.


  • Goed bibliotheek management

TDe bibliotheek management module biedt alle standaard functionaliteiten voor de verschillende partijen binnen een onderwijsinstelling. De bibliothecaris blijft de belangrijkste beheerder en is in staat om complexere handelingen uit te voeren op de uitleenmaterialen, uitleenmaterialen te verwijderen of toe te voegen aan de database.

  • Intu├»tief en overzichtelijk dashboard

Het bibliotheek platform biedt een intuïtief en overzichtelijk dashboard aan wat de bibliothecaris in staat stelt alle handelingen of transacties in de bibliotheek te volgen. Het dashboard biedt ook een overzicht van de items die vandaag en deze maand dienen teruggebracht te worden en vele andere aspecten van het dagelijkse bibliotheekgebeuren.

  • Studenten rechten, reservaties en meer

Gebruikers kunnen ook toegang krijgen tot het bibliotheek platform. Studenten kunnen bijvoorbeeld een aanvraag indienen om een bepaald boek aan te kopen en kunnen reservatieaanvragen indienen. Ze kunnen er ook voor kiezen wanneer een bepaald boek beschikbaar gesteld wordt samen met de achtergrondinformatie ervan en het ISBN nummer. De boeken en andere uitleenitems worden opgevolgd door middel van barcodes en bibliotheekpassen met barcodes.

  • Filteren en zoeken

Elk item in de bibliotheek database heeft een titel (boek), uitgever en auteur. Met behulp van deze filters wordt het voor de bibliothecaris een overzichtelijk geheel van waaruit hij of zij nieuwe aanvragen of nieuwe boeken kan behandelen. De hele bibliotheek krijgt dankzij Beopen Onderwijs de nodige structuur aangeboden om de basis te vormen van goed kennisverwerving.

Odoo image and text block
Odoo image and text block