Beopen Education Timetable

Rooster

Het lessenrooster is een belangrijk onderdeel van elke onderwijsinstelling. De toewijzing van leraren aan de lokalen, het meedelen van belangrijke activiteiten of evenementen of het veranderen van lokaal voor een reeds geplande les is dagelijks brood voor een leraar of administratieve kracht.

Het rooster management in Beopen onderwijs behelst al deze activiteiten in een grafische interface.


  • Beter beheer van de roosters

Het zou kunnen dat er nood is aan een management systeem voor de lessenroosters. Waarin de beheerders snel toegang moeten hebben tot het toevoegen van items, het deleten van een vooraf ingeplande les of een ander lokaal toewijzen aan een leraar. Dit kan nu snel en efficiƫnt gebeuren zodat de leraren en studenten hier weinig of geen problemen door ondervinden.

  • Handig en gebruiksvriendelijk Dashboard

Het belangrijkste onderdeel van het managen van roosters is het dashboard. Dit is het startpunt van alle activiteiten en dus beschikbaar voor studenten, medewerkers en de administratieve medewerkers.

  • Bevorder productiviteit en innovatie

Wanneer er zoveel aandacht moet gaan naar productiviteit en innovatie is het belangrijk om het lessenrooster op een gestructureerde manier te kunnen benaderen.

Dankzij de hulp van het time-managament systeem kan een onderwijsinstelling makkelijk een overzicht bewaren over de lessenroosters en zo de productiviteit en time-management van de verschillende lessen, seminaries en evenementen bevorderen.

  • Onmiddellijk online raadpleegbaar

Wanneer er een verandering plaats heeft in een rooster zoals het veranderen van leraar, klaslokaal of lestijd, kan dit makkelijk opgepikt worden door de verschillende betrokken partijen die over een account beschikken in Beopen onderwijs.

Het rooster wordt onmiddellijk online aangepast en is dadelijk voor iedereen raadpleegbaar in de gewijzigde vorm.

  • Betrek studenten op de juiste manier

Studenten genieten van het meeste voordelen omtrent het lessenrooster. Zij kunnen er voor kiezen live updates te krijgen bij wijzigingen, ze kunnen zich voorbereiden op de lessen en vakken op basis van het vooraf ingeplande rooster. Zo ontstaat er voor iedereen een productievere leeromgeving.

Beopen Education Timetable
Beopen Education Timetable